Tousty obložené srnčími filety

Ingredience


Chléb toastový 4 krajíc
Kompot brusinkový 50 g
Kompot hruškový 100 g
Margarín 40 g
Pepř černý mletý 5 g
Petržel - nať 10 g
Srnčí kýta 400 g
Sůl 5 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Srnčí maso nakrájené na plátky osmažíme v horkém margarínu ze všech stran na středním ohni 3-6 minut, osolíme, opepříme, zabalíme do alobalu a necháme 5 minut odpočinout.
  2. Toastový chléb nasucho opečeme a ještě horký potřeme silnou vrstvou brusinkového kompotu.
  3. Maso nakrájíme napříč na tenké plátky a rozložíme na toasty. Upravíme na talíře a ihned podáváme s půlkou hrušky ozdobené petrželkou.