Kachní prsíčka se zeleninou
Ingredience
Cibulka jarní |
3 ks |
Hlíva ústřičná |
150 g |
Kachní prsa |
500 g |
Margarín |
1 polévková lžíce |
Ořechy vlašské |
120 g |
Paprika červená |
80 g |
Paprika žlutá |
80 g |
Pepř černý mletý |
5 g |
Rozmarýn čerstvý |
5 g |
Sherry brandy |
3 polévková lžíce |
Sůl |
5 g |
-
Doba přípravy: 30 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Kachní prsíčka omyjeme, osušíme, nakrájíme na nudličky a odložíme stranou. Houby otřeme papírovou utěrkou, nadrobno nakrájíme a smícháme s připravenou zeleninou a cibulí.
- Maso smažíme v rozpáleném margarínu 3-4 minuty, lehce osolíme a opepříme.
- Přidáme zeleninovou směs a dusíme asi 4 minuty. Přisypeme vlašské ořechy a ochutíme rozmarýnem a brandy. Podáváme ozdobené čerstvým rozmarýnem.