Hovězí závitky v alobalu

Ingredience


Anglická slanina 100 g
Česnek 2 stroužek
Cibule 1 ks
Hořčice 2 polévková lžíce
Hovězí kýta 600 g
Kabanos 50 g
Okurky nakládané 2 ks
Pepř černý mletý 2 špetka
Sůl 1 kávová lžička
Worcester (worcesterská omáčka) 5 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Plátky masa naklepeme, posypeme solí, pepřem a potřeme pikantní hořčicí a prolisovaným česnekem. Na maso položíme plátky anglické slaniny, plátky okurky, kolečka cibule a plátky kabanosu. Zabalíme do závitků, obalíme je plátky slaniny, potřeme hořčicí, zakápneme worcesterem a zabalíme do alobalu. Vyskládáme na plech, podlijeme trochou vody a dáme péct. Pečeme v maximálně rozehřáté troubě 90 minut. Opatrně rozbalíme, protože v alobalu bude i vypečená šťáva. Podáváme s bramborovou kaší.