Roštěnky s cibulí

Ingredience


Cibule 2 ks
Cibule sterilovaná 200 g
Hovězí roštěnka níz. peč. 4 plátek
Mouka pšeničná hladká T 650 20 g
Olej olivový 40 g
Pepř černý mletý 2 špetka
Sůl 1 kávová lžička
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Plátky masa nařízneme po obvodu, naklepeme, posypeme solí, pepřem a z jedné strany moukou. Na rozpáleném tuku roštěnky opékáme nejdříve z pomoučené strany. Jakmile je obrátíme, přidáme do tuku tenká kolečka cibule a smažíme zároveň s roštěnkami.
  2. Na talíře položíme roštěnky, na ně položíme kolečka čerstvé cibule, kolečka smažené cibule a obložíme nakládanými cibulkami.