Kukuřičné reginette s tuňákem
Ingredience
Kapary |
20 g |
Majoránka |
5 g |
Olej olivový extra panenský |
80 ml |
Olivy černé |
60 g |
Sůl |
5 g |
Sýr sójový - Tofu |
150 g |
Těstoviny Reginette |
350 g |
Tuňák v oleji |
150 g |
Voda pitná |
200 ml |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 4 porce
- V slabě slané vodě vaříme tofu asi 10 minut. Vložíme do mixéru se 2 lžícemi olivového oleje, kapary a špetkou soli. Vše umixujeme tak, aby jsme dostali hladký krém.
- Těstoviny vaříme ve slané vodě. Když jsou „al dente", přidáme ke krému z tofu.
- Přidáme nasekané černé olivy, tuňáka, z něhož jsme předem slili olej, a několik lístků nadrobno nasekané majoránky. Opatrně promícháme a podáváme.