Kukuřičné reginette s tuňákem

Ingredience


Kapary 20 g
Majoránka 5 g
Olej olivový extra panenský 80 ml
Olivy černé 60 g
Sůl 5 g
Sýr sójový - Tofu 150 g
Těstoviny Reginette 350 g
Tuňák v oleji 150 g
Voda pitná 200 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. V slabě slané vodě vaříme tofu asi 10 minut. Vložíme do mixéru se 2 lžícemi olivového oleje, kapary a špetkou soli. Vše umixujeme tak, aby jsme dostali hladký krém.
  2. Těstoviny vaříme ve slané vodě. Když jsou „al dente", přidáme ke krému z tofu.
  3. Přidáme nasekané černé olivy, tuňáka, z něhož jsme předem slili olej, a několik lístků nadrobno nasekané majoránky. Opatrně promícháme a podáváme.