Celozrnné ravioli plněné brokolicí s langustou

Ingredience


Mouka pšeničná celozrnná 150 g
Mouka pšeničná hladká T 650 250 g
Vaječný žloutek slepičí 3 ks
Vejce slepičí 2 ks
Brokolice 500 g
Feferony 1 ks
Olej olivový extra panenský 4 polévková lžíce
Pepř černý mletý 5 g
Sůl 5 g
Bobkový list 1 ks
Brokolice 100 g
Česnek 1 stroužek
Langusta 350 g
Máslo čerstvé 50 g
Olivy černé 40 g
Pepř černý mletý 5 g
Rajčata 150 g
Sůl 5 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Zaděláme těsto, zabalíme ho do fólie a necháme v chladničce odpočinout 30 minut.
  2. Brokolici uvaříme a rozmixujeme se solí, pepřem, feferonkou a olejem.
  3. Z těsta vyválíme 2 slabé pláty. Na první dáme ve stejné vzdálenosti brokolicovou náplň a přiložíme druhý plát a utvoříme ravioli.
  4. Langusty vyloupeme, nakrájíme na kousky.
  5. Z krunýřů uvaříme s bobkovým listem rybí vývar. Omáčku uděláme tak, že maso z langust opečeme s česnekem na másle, s rajčaty a vypeckovanými olivami. Podlijeme rybím vývarem a sundáme z ohně. Ravioli vaříme 5 minut v osolené vodě a přendáme je do omáčky, přidáme trochu másla.