Jehněčí játra po provensálsku
Ingredience
Bazalka |
20 g |
Estragon |
15 g |
Játra jehněčí |
600 g |
Máslo čerstvé |
100 g |
Pepř černý mletý |
2 špetka |
Petržel kudrnka |
15 g |
Rozmarýn čerstvý |
15 g |
Špagety, Makarony |
200 g |
Sůl |
2 špetka |
Tymián čerstvý |
15 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 25 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Těstoviny uvaříme dle návodu výrobce, uvařené odložíme stranou.
- Játra pokrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme, posypeme trochou tymiánu, rozmarýnu a bazalky.
- Vše osmahneme na 40 g másla.
- Zbytek másla roztavíme, přisypeme zbytek bylinek, dobře promícháme, aby se pokryly máslem. Poté osolíme a opepříme.
- Maso servírujeme na uvařených těstovinách přelité omáčkou z bylinek.