Ryba s vejci na pánvi
Ingredience
Amur bílý |
250 g |
Brambory |
150 g |
Cibule |
1 ks |
Pepř bílý |
1 kávová lžička |
Sádlo syrové |
40 g |
Sůl |
1 kávová lžička |
Vejce slepičí |
3 ks |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 8 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Rybu zbavíme kostí a nakrájíme na malé kousky, posypeme solí a pepřem.
- Na pánvi rozpustíme sádlo a přisypeme připravenou rybu, tu krátce opečeme a přimícháme najemno nasekanou cibuli a uvařené, nadrobno nakrájené brambory, vše zalijeme vejcem.
- Poté celou pánev vložíme do předehřáté trouby zhruba na 5 minut při teplotě 120°C.