Směs k nadívání zeleniny
Ingredience
Česnek |
2 stroužek |
Cibule |
120 g |
Jehněčí maso mleté |
600 g |
Olej olivový |
40 ml |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel kudrnka |
6 g |
Šalotka |
90 g |
Strouhanka |
40 g |
Sůl |
1 špetka |
Vejce slepičí |
1 ks |
Vepřové maso mleté |
100 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 25 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- Pokrájenou cibuli osmahneme společně s česnekem na rozpáleném oleji.
- Maso smícháme s osmahlou cibulí, česnekem, sekanou petrželí, šalotkou, vejcem, strouhankou, solí a pepřem.
- Tato směs se hodí k nadívání rajčat nebo tykví.