Hrušky se sýrem a vejci
Ingredience
Citronová šťáva |
1 kávová lžička |
Hrušky |
500 g |
Jogurt bílý |
200 ml |
Paprika mletá sladká |
1 kávová lžička |
Salám Mortadela |
120 g |
Sýr Ementál (Primátor) |
120 g |
Vejce slepičí |
2 ks |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 3 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Nejprve dáme vařit vejce na tři minuty.
- Mezitím oloupeme a na kostičky nakrájíme hrušky, sýr a mortadelu.
- Uvařená vejce také nakrájíme a zamícháme s již nakrájenými surovinami.
- V míse smícháme citrónovou šťávu, jogurt a papriku.
- Do směsi přimícháme připravené suroviny a dáme na 2 hodiny vychladit, poté můžeme servírovat.