Cizrna s kuřecím masem

Cizrna s kuřecím masem - obrázek

Ingredience


Česnek 3 stroužek
Cibule 1 ks
Cizrna 300 g
Kečup 4 polévková lžíce
Kuřecí prsa 600 g
Máslo čerstvé 2 polévková lžíce
Mouka pšeničná hladká T 650 1 polévková lžíce
Olej stolní 100 ml
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Voda pitná 2 l
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Do druhého dne necháme nabobtnat cizrnu v 1l vody.
  2. Poté ji propláchneme, zalijeme novou vodou a uvaříme doměkka. Pak scedíme.
  3. Nakrájíme cibuli a osmahneme, přidáme nakrájený česnek, cizrnu, kečup a promícháme. Osolíme a opepříme, chvíli povaříme.
  4. Nakrájíme maso na plátky, naklepeme, osolíme a poprášíme moukou. Plátky osmažíme na oleji na pánvi.
  5. Na talíře upravíme cizrnu s masem a podáváme.