Cizrna s kuřecím masem
Ingredience
Česnek |
3 stroužek |
Cibule |
1 ks |
Cizrna |
300 g |
Kečup |
4 polévková lžíce |
Kuřecí prsa |
600 g |
Máslo čerstvé |
2 polévková lžíce |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
1 polévková lžíce |
Olej stolní |
100 ml |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Sůl |
1 špetka |
Voda pitná |
2 l |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 40 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Do druhého dne necháme nabobtnat cizrnu v 1l vody.
- Poté ji propláchneme, zalijeme novou vodou a uvaříme doměkka. Pak scedíme.
- Nakrájíme cibuli a osmahneme, přidáme nakrájený česnek, cizrnu, kečup a promícháme. Osolíme a opepříme, chvíli povaříme.
- Nakrájíme maso na plátky, naklepeme, osolíme a poprášíme moukou. Plátky osmažíme na oleji na pánvi.
- Na talíře upravíme cizrnu s masem a podáváme.