Květák s kešu
Ingredience
Česnek |
2 stroužek |
Cibule |
1 ks |
Fazolové lusky zelené |
180 g |
Kari pasta červená |
2 polévková lžíce |
Kešu oříšky pražené |
50 g |
Květák |
1 ks |
Olej chilli |
1 polévková lžíce |
Olej rostlinný |
1 polévková lžíce |
Omáčka sojová pikantní |
2 polévková lžíce |
Vývar zeleninový |
150 ml |
-
Doba přípravy: 5 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Cibuli a česnek nakrájené na drobno opečeme ve woku na oleji do změknutí. Přidáme kari pastu a do nově promíchané směsi přidáme růžičky květáku a nasekané fazolky. Restujeme 5 minut doměkka. Zalijeme sojovou omáčkou a vývarem, vaříme další 3 minuty. Na závěr zasypeme oříšky.