Rolovaná omeleta se šunkou

Ingredience


Hořčice 12 ml
Máslo čerstvé 75 g
Mléko polotučné 50 ml
Mouka pšeničná hladká T 650 12 g
Okurky nakládané 60 g
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Šunka dušená 40 g
Vejce slepičí 6 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Vejce vyšleháme s mlékem, moukou, solí a pepřem.
  2. 25 g másla rozehřejeme a usmažíme na něm omeletu.
  3. Zbytek másla smícháme s pokrájenými okurkami a hořčicí. Vyšleháme do pěny, kterou potřeme omeletu.
  4. Pěnu poklademe plátky šunky, omeletu srolujeme. Poté zabalíme do potravinové fólie a necháme v chladu odležet.