Gratinované ryby

Ingredience


Brambory 400 g
Chilli koření mleté 3 g
Filé rybí 350 g
Máslo čerstvé 30 g
Pažitka 6 g
Pepř černý mletý 1 špetka
Protlak rajčatový 200 g
Sůl 1 špetka
Sýr Eidam cihla 45% 150 g
Sýr Parmezán 60 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Brambory pokrájíme na plátky. Rybí maso nakrájíme na menší kousky.
  2. Smícháme rajčatovou omáčku, rybí maso, chilli, sekanou pažitku a strouhaný parmezán.
  3. Zapékací mísu vytřeme máslem, na dno naskládáme brambory, přelijeme masovou směsí, osolíme a opepříme a posypeme strouhaným sýrem.
  4. Pečeme při 210 °C cca 40 minut.