Dezert Dianella

Ingredience


Čokoláda Dianella 2 balení
Cukr ovocný - Fruktoza 3 polévková lžíce
Kakao - prášek 1 polévková lžíce
Kypřicí prášek do pečiva 1 ks
Mléko polotučné 50 ml
Mouka polohrubá 340 g
Olej stolní 200 ml
Smetana 33% (šlehačka) 230 ml
Tyčinka Dianella Banana 3 ks
Vejce slepičí 2 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Mouku smícháme s práškem do pečiva, mlékem, vejcem, šlehačkou, sladidlem, olejem, kakaem a nastrouhanými tyčinkami.
  2. Nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a dáme péct do středně vyhřáté trouby.
  3. Upečený moučník polijeme rozpuštěnou čokoládou Dianellou.