Dezert Dianella
Ingredience
Čokoláda Dianella |
2 balení |
Cukr ovocný - Fruktoza |
3 polévková lžíce |
Kakao - prášek |
1 polévková lžíce |
Kypřicí prášek do pečiva |
1 ks |
Mléko polotučné |
50 ml |
Mouka polohrubá |
340 g |
Olej stolní |
200 ml |
Smetana 33% (šlehačka) |
230 ml |
Tyčinka Dianella Banana |
3 ks |
Vejce slepičí |
2 ks |
-
Doba přípravy: 30 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- Mouku smícháme s práškem do pečiva, mlékem, vejcem, šlehačkou, sladidlem, olejem, kakaem a nastrouhanými tyčinkami.
- Nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a dáme péct do středně vyhřáté trouby.
- Upečený moučník polijeme rozpuštěnou čokoládou Dianellou.