Křupavá zeleninka

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Cibule 1 ks
Cukr třtinový 1 polévková lžíce
Hrášek 60 g
Kaštany vodní 230 g
Kukuřice cukrová nakládaná 120 g
Ocet rýžový 1 polévková lžíce
Okurka salátová 0.5 ks
Olej rostlinný 2 polévková lžíce
Omáčka rybí 1 polévková lžíce
Omáčka sojová pikantní 2 polévková lžíce
Paprika červená 1 ks
Shiitake houby 120 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Ve woku na oleji osmahneme plátky česneku a cibule. Po 2 minutách vmícháme okurku, zbavenou semen a nakrájenou na plátky, rozpůlené kukuřičky, kaštany, hrášek, rozpůlené houby a plátky papriky a opékáme do měkka. Poté přidáme cukr, obě omáčky, ocet a vaříme na mírném ohni 2 minuty.