Křupavá zeleninka
Ingredience
Česnek |
2 stroužek |
Cibule |
1 ks |
Cukr třtinový |
1 polévková lžíce |
Hrášek |
60 g |
Kaštany vodní |
230 g |
Kukuřice cukrová nakládaná |
120 g |
Ocet rýžový |
1 polévková lžíce |
Okurka salátová |
0.5 ks |
Olej rostlinný |
2 polévková lžíce |
Omáčka rybí |
1 polévková lžíce |
Omáčka sojová pikantní |
2 polévková lžíce |
Paprika červená |
1 ks |
Shiitake houby |
120 g |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Ve woku na oleji osmahneme plátky česneku a cibule. Po 2 minutách vmícháme okurku, zbavenou semen a nakrájenou na plátky, rozpůlené kukuřičky, kaštany, hrášek, rozpůlené houby a plátky papriky a opékáme do měkka. Poté přidáme cukr, obě omáčky, ocet a vaříme na mírném ohni 2 minuty.