Rýže s mořskou směsí

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Cibulka jarní 4 ks
Filé rybí 230 g
Kari pasta červená 2 polévková lžíce
Koriandr čerstvý 4 polévková lžíce
Olej rostlinný 2 polévková lžíce
Olihně 230 g
Rýže jasmínová 230 g
Šalotka 3 ks
Vývar rybí 300 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Ve woku na oleji opečeme nadrobno nakrájenou šalotku a česnek až změknou, přidáme rýži. Zalijeme naběračkou vývarem, vaříme 15 minut do změknutí. Směs dáme přes noc do chladničky.
  2. Ve woku na oleji opečeme nasekanou jarní cibulku s kari pastou a koriandrem. Přidáme plátky olihně a kousky ryb. Mícháme tak, aby se nám ryby nerozpadly. Na závěr přidáme rýži.