Rýže s mořskou směsí
Ingredience
Česnek |
2 stroužek |
Cibulka jarní |
4 ks |
Filé rybí |
230 g |
Kari pasta červená |
2 polévková lžíce |
Koriandr čerstvý |
4 polévková lžíce |
Olej rostlinný |
2 polévková lžíce |
Olihně |
230 g |
Rýže jasmínová |
230 g |
Šalotka |
3 ks |
Vývar rybí |
300 ml |
-
Doba přípravy: 480 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Ve woku na oleji opečeme nadrobno nakrájenou šalotku a česnek až změknou, přidáme rýži. Zalijeme naběračkou vývarem, vaříme 15 minut do změknutí. Směs dáme přes noc do chladničky.
- Ve woku na oleji opečeme nasekanou jarní cibulku s kari pastou a koriandrem. Přidáme plátky olihně a kousky ryb. Mícháme tak, aby se nám ryby nerozpadly. Na závěr přidáme rýži.