Pestrobarevný salát s kuskusem

Ingredience


Balsamico ocet 1 polévková lžíce
Čekanka 1 ks
Hořčice 1 kávová lžička
Kuskus 100 g
Med včelí 1 kávová lžička
Olej olivový 6 polévková lžíce
Paprika červená 1 ks
Pepř černý mletý 1 špetka
Rajčata 250 g
Rukola 1 hrst
Šťáva jablečná 100% 3 polévková lžíce
Sůl 1 špetka
Sýr Feta 100 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Kuskus připravíme podle návodu na obalu a necháme vychladnout.
  2. Cherry rajčátka omyjeme, rozpůlíme, zbavíme zbytků po stopkách. Rajčátka zbavíme dužiny a nakrájíme na proužky.
  3. Čekanku opláchneme, seřízeneme spodní část, puk rozpůlíme a nakrájíme na proužky. Fetu nakrájíme na kostičky. Rukolu omyjeme a nakrájíme na kousky.
  4. Ocet, med, olivový olej a jablečnou šťávu promícháme, osolíme a opepříme.
  5. V míse promícháme všechny přísady, nakonec přidáme kuskus, přelijeme dresinkem. Salát rozdělíme na talíře a podáváme.