Hovězí tofu

Ingredience


Cibulka jarní 2 polévková lžíce
Cukr krupice 0.5 kávová lžička
Hovězí maso mleté 100 g
Olej rostlinný 2 polévková lžíce
Omáčka sojová světlá 1 kávová lžička
Pepř sečuánský 1 kávová lžička
Sójová pasta Miso 2 polévková lžíce
Sójové boby 1 kávová lžička
Sůl 0.5 kávová lžička
Sýr sójový - Tofu 450 g
Vývar slepičí 100 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Ve woku na rozehřátém oleji orestujeme hovězí maso dohněda.
  2. Přidáme pastu, boby a pečeme na mírném ohni 1 minutu. Přilijeme vývar, sojovou omáčku, osolíme, opepříme, přidáme cukr a opatrně vmícháme tofu, které jsme na pár minut přelili vroucí vodou. Vaříme směs 7 minut, vložíme nasekanou cibulku a ještě chvíli prohříváme.