Kuřecí se zelím a kapustou
Ingredience
Česnek |
2 stroužek |
Chilli omáčka |
2 polévková lžíce |
Kapusta hlávková |
0.5 ks |
Kari pasta |
2 polévková lžíce |
Kuřecí prsa |
600 g |
Ocet rýžový |
20 ml |
Olej rostlinný |
40 ml |
Omáčka sójová |
40 ml |
Šalotka |
2 ks |
Zelí čínské |
1 ks |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 25 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Maso několikrát nařízneme a vytřeme kari pastou, do druhého dne necháme marinovat.
- Na wok pánvi maso smažíme šest minut, jednou či dvakrát je obrátíme, vyndáme a udržujeme teplé.
- Na vytřenou wok pánev na 20 ml oleje přidáme nasekané zelí a kapustu. Poté, co ovadnou, vmícháme olej, nasekané šarlotky a dva prolisované stroužky česneku.
- Vše nakonec ochutíme octem, chilli omáčkou a sójovou omáčkou.
- Maso nakrájíme a podáváme se zeleninou.