Kuřecí se zelím a kapustou

Ingredience


Česnek 2 stroužek
Chilli omáčka 2 polévková lžíce
Kapusta hlávková 0.5 ks
Kari pasta 2 polévková lžíce
Kuřecí prsa 600 g
Ocet rýžový 20 ml
Olej rostlinný 40 ml
Omáčka sójová 40 ml
Šalotka 2 ks
Zelí čínské 1 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Maso několikrát nařízneme a vytřeme kari pastou, do druhého dne necháme marinovat.
  2. Na wok pánvi maso smažíme šest minut, jednou či dvakrát je obrátíme, vyndáme a udržujeme teplé.
  3. Na vytřenou wok pánev na 20 ml oleje přidáme nasekané zelí a kapustu. Poté, co ovadnou, vmícháme olej, nasekané šarlotky a dva prolisované stroužky česneku.
  4. Vše nakonec ochutíme octem, chilli omáčkou a sójovou omáčkou.
  5. Maso nakrájíme a podáváme se zeleninou.