Makrela s kapary

Ingredience


Cibule 40 g
Kapary 50 g
Majonéza 200 ml
Makrela - filety 200 g
Petržel kudrnka 20 g
Rohlíky bílé 120 g
Smetana 16% (pochoutková) 200 ml
Sůl 10 g
Vývar rybí 300 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Z makrely použijeme jen filety, které vložíme do vroucího rybího vývaru a 20 minut povaříme doměkka. Filety zcedíme a necháme vychladnout.
  2. Do majonézy přimícháme smetanu, sůl, kapary a posekanou petrželku. Necháme chvilku odležet.
  3. Filety z makrely upravíme na talíře, ozdobíme kroužky cibule a zalijeme ochucenou majonézou.
  4. Podáváme chlazené s bílým pečivem.