Rybí salát s krevetami

Ingredience


Celer bulvový 80 g
Krevety tygří - loupané 100 g
Mořská štika - filety 300 g
Ocet vinný 20 ml
Olej olivový extra panenský 30 ml
Pepř černý mletý 5 g
Petržel kudrnka 10 g
Rohlíky celozrnné 200 g
Salát hlávkový 40 g
Sůl 10 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Rybí filety, celer a krevety vložíme do vroucí vody a povaříme 10 minut. Scedíme a necháme vychladnout.
  2. Rybí maso nakrájíme na kostičky, celer na nudličky, petrželku posekáme. Vše i s krevetami vložíme do mísy, přilijeme ocet, olej, přidáme sůl, pepř, nakonec vmícháme petrželku.
  3. Podáváme vychlazený na listech hlávkového salátu nebo v salátových mističkách s celozrnným pečivem.