Filé po milánsku

Ingredience


Cibule 60 g
Citronová šťáva 1 polévková lžíce
Fazolky ve slaném nálevu - sterilované 100 g
Filé rybí 240 g
Olej rostlinný 20 g
Oregano sušené 1 kávová lžička
Rajčata 100 g
Sůl 2 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Rybí filé zakapeme citronovou šťávou a pod fólií necháme v chladničce asi půl hodiny. Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme semen a nakrájíme, cibuli nakrájíme na plátky.
  2. Odleželé filé osolíme a osmažíme na rozpáleném oleji, poté přidáme cibuli, rajčata, oregano a dusíme, dokud není maso měkké. Na závěr přimícháme fazolky bez nálevu a necháme prohřát.