Filé po milánsku
Ingredience
Cibule |
60 g |
Citronová šťáva |
1 polévková lžíce |
Fazolky ve slaném nálevu - sterilované |
100 g |
Filé rybí |
240 g |
Olej rostlinný |
20 g |
Oregano sušené |
1 kávová lžička |
Rajčata |
100 g |
Sůl |
2 špetka |
-
Doba přípravy: 40 min
-
Doba vaření: 35 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Rybí filé zakapeme citronovou šťávou a pod fólií necháme v chladničce asi půl hodiny. Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme semen a nakrájíme, cibuli nakrájíme na plátky.
- Odleželé filé osolíme a osmažíme na rozpáleném oleji, poté přidáme cibuli, rajčata, oregano a dusíme, dokud není maso měkké. Na závěr přimícháme fazolky bez nálevu a necháme prohřát.