Filety z kapra s vlasovými nudlemi
Ingredience
Kapr obecný |
240 g |
Nudle vlasové |
200 g |
Olej rostlinný |
30 g |
Paprika zelená |
60 g |
Petržel - nať |
1 polévková lžíce |
Rajčata |
70 g |
Strouhanka |
20 g |
Sůl |
2 špetka |
Voda pitná |
2 l |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 40 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Petrželovou nať nasekáme nadrobno, rajčata nakrájíme na půlměsíčky, papriku zbavíme semen a nakrájíme na tenké plátky. V osolené vodě uvaříme na skus vlasové nudle, scedíme, necháme řádně okapat a držíme na teple.
- V hlubší pánvi orestujeme osolené filety, poté je odložíme na teplo a v tuku osmažíme strouhanku.
- Na nahřáté talíře rozdělíme nudle, na ně položíme filety z kapra, posypeme petrželovou natí a obložíme připravenou zeleninou.