Dušené krůtí maso se zeleninou

Ingredience


Cibule 1 ks
Fazole bílé 400 g
Krůtí stehna 500 g
Mrkev kořen 2 ks
Olej olivový 1 polévková lžíce
Pórek 2 ks
Rozmarýn sušený 1 kávová lžička
Vývar zeleninový 400 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Na rozpáleném oleji osmahneme vykoštěné krůtí stehno nakrájené na kostky, cibuli na kolečka, mrkev a pórek na špalíky.
  2. Ještě chvíli opékáme, potom přilijeme vývar, okořeníme rozmarýnem a pod pokličkou vaříme asi 40 minut.
  3. Přidáme konzervu bílých fazolí a dusíme ještě 30 minut. Dle potřeby přilijeme vodu.
  4. Podáváme s chlebem nebo bramborami.