Asijská polévka

Ingredience


Fazolové lusky zelené 50 g
Kuřecí maso vařené 250 g
Mléko kokosové 400 ml
Mrkev kořen 50 g
Nudle skleněné 90 g
Omáčky 1 polévková lžíce
Pepř černý mletý 1 špetka
Sůl 1 špetka
Vývar drůbeží 500 ml
Zelí čínské 125 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Nudle vsypeme do vařící slané vody a 2-3 minuty povaříme až změknou. Poté je propláchneme studenou vodou a odložíme stranou.
  2. Ve větším hrnci smícháme vývar a kokosové mléko. Přidáme očištěnou zeleninu nakrájenou na větší kousky, a drobně pokrájené maso a přivedeme k varu.
  3. Pak zmírníme oheň, přidáme rybí omáčku, osolíme opepříme a ještě chvíli povaříme až maso změkne.
  4. Polévku odstavíme. Nudle rozdělíme do teplých talířů a zalijeme horkou polévkou.