Chléb nicoise s peperonatou
Ingredience
Česnek |
3 stroužek |
Chléb konzumní |
6 krajíc |
Cibule |
1 ks |
Kapary sterilované |
3 kávová lžička |
Olej olivový |
2 polévková lžíce |
Paprika mletá pálivá |
1 špetka |
Paprikové lusky čerstvé |
3 ks |
Pepř černý mletý |
1 kávová lžička |
Sůl |
1 špetka |
Tuňák v oleji |
1 balení |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 10 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- Cibuli a česnek nakrájíme a tenké plátky, opečeme na oleji, přidáme kapii pokrájenou na nudličky, osolíme, opepříme a mícháme, až kapie změknou.
- 6 krajíců chleba nasucho opečeme dozlatova, poprášíme pálivou paprikou, přidáme podušenou směs, poklademe tuňákem, plátky uvařených vajec a kapary.
- Dle chuti opepříme.