Chléb nicoise s peperonatou

Ingredience


Česnek 3 stroužek
Chléb konzumní 6 krajíc
Cibule 1 ks
Kapary sterilované 3 kávová lžička
Olej olivový 2 polévková lžíce
Paprika mletá pálivá 1 špetka
Paprikové lusky čerstvé 3 ks
Pepř černý mletý 1 kávová lžička
Sůl 1 špetka
Tuňák v oleji 1 balení
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Cibuli a česnek nakrájíme a tenké plátky, opečeme na oleji, přidáme kapii pokrájenou na nudličky, osolíme, opepříme a mícháme, až kapie změknou.
  2. 6 krajíců chleba nasucho opečeme dozlatova, poprášíme pálivou paprikou, přidáme podušenou směs, poklademe tuňákem, plátky uvařených vajec a kapary.
  3. Dle chuti opepříme.