Řeřichový dip

Ingredience


Bazalka 2 špetka
Citronová šťáva 1 polévková lžíce
Estragon 2 špetka
Kopr čerstvý 1 špetka
Meduňka 1 špetka
Pažitka 2 špetka
Pepř černý mletý 1 špetka
Petržel kudrnka 2 špetka
Řeřicha 1 hrst
Rozmarýn čerstvý 2 špetka
Smetana 33% (šlehačka) 100 g
Sůl 1 špetka
Zakysaná smetana 150 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Připravíme mix bylinek. 2 špetky nasekané pažitky, bazalky, petržele, estragonu, rozmarýnu a 1 špetku meduňky a kopru.
  2. Bylinkový mix smícháme se zakysanou smetanou a šlehačkou. Přidáme citrónovou šťávu. Z řeřichy ostříháme lístky kuchyňskými nůžkami a vmícháme je do bylinkové směsi. Dip ochutíme solí a pepřem.