Řeřichový dip
Ingredience
Bazalka |
2 špetka |
Citronová šťáva |
1 polévková lžíce |
Estragon |
2 špetka |
Kopr čerstvý |
1 špetka |
Meduňka |
1 špetka |
Pažitka |
2 špetka |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel kudrnka |
2 špetka |
Řeřicha |
1 hrst |
Rozmarýn čerstvý |
2 špetka |
Smetana 33% (šlehačka) |
100 g |
Sůl |
1 špetka |
Zakysaná smetana |
150 g |
-
Doba přípravy: 5 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Připravíme mix bylinek. 2 špetky nasekané pažitky, bazalky, petržele, estragonu, rozmarýnu a 1 špetku meduňky a kopru.
- Bylinkový mix smícháme se zakysanou smetanou a šlehačkou. Přidáme citrónovou šťávu. Z řeřichy ostříháme lístky kuchyňskými nůžkami a vmícháme je do bylinkové směsi. Dip ochutíme solí a pepřem.