Omeleta s rybím masem
Ingredience
Citronová šťáva |
1 polévková lžíce |
Filé z aljašské tresky |
300 g |
Máslo čerstvé |
100 g |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel - nať |
1 polévková lžíce |
Rajčata |
4 ks |
Sůl |
1 kávová lžička |
Vejce slepičí |
6 ks |
Voda pitná |
0.5 l |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme a nakrájíme na kousky. Krátce je opečeme na kousku másla.
- Omyté filé podusíme v troše vody doměkka, nakrájíme na kousky a promícháme s opečenými rajčaty. Osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou a přidáme nasekanou petrželku. Vše zlehka promícháme.
- Vejce rozšleháme, osolíme a na zbylém másle z nich upečeme na pánvi 4 omelety. Každou omeletu poklademe částí připravené náplně a stočíme nebo přehneme. Upravíme na talíře a ihned podáváme.