Zeleninový salát s květákem
Ingredience
Celer bulvový |
50 g |
Cibule |
20 g |
Citronová šťáva |
1 polévková lžíce |
Kedlubna |
30 g |
Květák |
40 g |
Mrkev kořen |
160 g |
Olej slunečnicový |
6 g |
Stolní sladidlo Sladký polibek |
0.25 kávová lžička |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Všechnu zeleninu očistíme. Kedlubnu se syrovou mrkví a celerem nastrouháme na hrubém struhadle, cibuli a květák jemně nakrájíme. V míse zeleninu promícháme, zakapeme olejem a citronovou šťávou a osolíme. Podle chuti můžeme osladit umělým sladidlem. Pod fólií necháme v ledničce vychladit.