Canneloni plněné drůbeží nádivkou

Ingredience


Canneloni 250 g
Drůbeží maso vařené 120 g
Hovězí vývar základní 100 ml
Máslo čerstvé 25 g
Mléko polotučné 30 ml
Mouka pšeničná hladká T 650 10 g
Omáčka rajčatová 100 ml
Pepř černý mletý 2 g
Strouhanka 50 g
Sůl 10 g
Sýr Gruyére 100 g
Vejce slepičí 1 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Canneloni uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu přibližně 20 minut. Scedíme a necháme okapat.
  2. Vařené drůbeží maso umeleme na strojku, vložíme do mísy, přidáme vejce, strouhanku navhčenou v mléce, sůl, pepř, mouku a důkladně promícháme. Touto nádivkou naplníme canneloni.
  3. Pekáček vymažeme máslem, naskládáme do něj canneloni, zalijeme rajčatovou omáčkou rozředěnou vývarem, zasypeme strouhaným sýrem a dáme do trouby na 20 minut zapéct.