Canneloni plněné drůbeží nádivkou
Ingredience
Canneloni |
250 g |
Drůbeží maso vařené |
120 g |
Hovězí vývar základní |
100 ml |
Máslo čerstvé |
25 g |
Mléko polotučné |
30 ml |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
10 g |
Omáčka rajčatová |
100 ml |
Pepř černý mletý |
2 g |
Strouhanka |
50 g |
Sůl |
10 g |
Sýr Gruyére |
100 g |
Vejce slepičí |
1 ks |
-
Doba přípravy: 30 min
-
Doba vaření: 40 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Canneloni uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu přibližně 20 minut. Scedíme a necháme okapat.
- Vařené drůbeží maso umeleme na strojku, vložíme do mísy, přidáme vejce, strouhanku navhčenou v mléce, sůl, pepř, mouku a důkladně promícháme. Touto nádivkou naplníme canneloni.
- Pekáček vymažeme máslem, naskládáme do něj canneloni, zalijeme rajčatovou omáčkou rozředěnou vývarem, zasypeme strouhaným sýrem a dáme do trouby na 20 minut zapéct.