Nádivka na plněné těstoviny
Ingredience
Hovězí maso dušené |
600 g |
Hovězí vývar základní |
50 ml |
Pepř černý mletý |
3 g |
Špenát listový čerstvý |
200 g |
Strouhanka |
20 g |
Sůl |
8 g |
Sýr Parmezán |
50 g |
Vaječný žloutek slepičí |
2 ks |
-
Doba přípravy: 30 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- Dušené nebo vařené hovězí maso umeleme na strojku, vložíme do mísy, přidáme posekané špenátové listy, sůl, pepř, žloutky, strouhaný sýr a trochu vývaru. Vše spolu dobře promícháme, až vznikne hladké těsto. Je-li příliš řídké, zahustíme ho strouhankou.
- Tuto nádivku používáme na ravioli, canneloni a jiné těstoviny.