Fazolová polévka z naložených fazolí
Ingredience
Bujón slepičí |
1 kostka |
Fazole v tomatové omáčce |
900 g |
Jíška instantní |
7 polévková lžíce |
Ocet kvasný lihový |
1 kávová lžička |
Okurky nakládané |
3 ks |
Sůl |
0.5 kávová lžička |
Voda pitná |
1 l |
Zeleninová směs jarní - mražená |
250 g |
-
Doba přípravy: 5 min
-
Doba vaření: 20 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- V litru vody uvaříme kostku slepičího bujonu.
- Ve čtvrtlitru vývaru uvaříme mírně rozmraženou a propláchnutou zeleninu. Když je měkká, přimícháme instantní jíšku, fazole, uvedeme opět do varu, přilijeme zbylý vývar, přidáme na kostičky nakrájené okurky. Před podáváním polévku osolíme a podle chuti přidáme ocet.