Fazolová polévka z naložených fazolí

Ingredience


Bujón slepičí 1 kostka
Fazole v tomatové omáčce 900 g
Jíška instantní 7 polévková lžíce
Ocet kvasný lihový 1 kávová lžička
Okurky nakládané 3 ks
Sůl 0.5 kávová lžička
Voda pitná 1 l
Zeleninová směs jarní - mražená 250 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. V litru vody uvaříme kostku slepičího bujonu.
  2. Ve čtvrtlitru vývaru uvaříme mírně rozmraženou a propláchnutou zeleninu. Když je měkká, přimícháme instantní jíšku, fazole, uvedeme opět do varu, přilijeme zbylý vývar, přidáme na kostičky nakrájené okurky. Před podáváním polévku osolíme a podle chuti přidáme ocet.