Omáčka z kachních volat
Ingredience
Anglická slanina |
150 g |
Cibule |
180 g |
Kachní sádlo |
15 g |
Kachní volata nakládaná |
600 g |
Koňak Armaňak |
30 ml |
Mrkev kořen |
180 g |
Petržel - nať |
8 g |
Pórek |
100 g |
Víno červené |
100 ml |
Vývar telecí |
300 ml |
-
Doba přípravy: 25 min
-
Doba vaření: 40 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Zeleninu očistíme a pokrájíme na drobné kousky.
- Volata pokrájíme na menší kusy.
- Sádlo necháme rozpálit a 10 minut na něm restujeme zeleninu. Poté přidáme volata a pokrájenou slaninu. Restujeme dalších 10 minut.
- Přilijeme armaňak a necháme odpařit. Nakonec přilijeme víno a vývar.
- Zakryté dusíme 20 minut.
- Osolíme, opepříme, přidáme sekanou petržel a česnek.