Tandorri z jehněčího masa
Ingredience
Česnek |
3 stroužek |
Citrony |
1 ks |
Jehněčí plec |
1500 g |
Jogurt bílý |
400 ml |
Kmín celý |
6 g |
Koriandr čerstvý |
4 g |
Kurkuma |
4 g |
Paprika mletá sladká |
4 g |
Pepř cayenský |
1 špetka |
Zázvor celý |
6 g |
-
Doba přípravy: 25 min
-
Doba vaření: 25 min
-
Počet porcí: 6 porcí
- Maso nakrájíme na 3 cm velké kousky, pokapeme citronovou šťávou, okořeníme kmínem.
- Přimícháme jogurt, sekaný zázvor, sekaný koriandr, kurkumu, papriku a utřený česnek. Promícháme a necháme marinovat 4 hodiny.
- Maso grilujeme nad grilem po dobu 25 minut.