Bylinková omáčka s kapary
Ingredience
Hořčice kremžská |
1 kávová lžička |
Kapary sterilované |
2 polévková lžíce |
Majonéza |
150 g |
Okurky nakládané |
2 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Petržel - nať |
2 polévková lžíce |
Sůl |
1 špetka |
Zakysaná smetana |
50 ml |
-
Doba přípravy: 25 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 1 porce
- Nejprve rozmícháme majonézu s hořčicí a zakysanou smetanou, poté přidáme okurky nakrájené na kostičky.
- Kapary, petrželku a estragon nasekáme a přimícháme do omáčky. Ochutíme solí a pepřem.
- Omáčka je vhodná na vaječné, rybí i zeleninové saláty.