Pomazánka z vařeného uzeného a hovězího masa

Ingredience


Anglická slanina 120 g
Česnek 2 stroužek
Hovězí maso vařené 300 g
Hovězí vývar základní 30 ml
Křen 0.5 polévková lžíce
Okurky nakládané 3 ks
Paprika mletá sladká 0.5 kávová lžička
Sůl 1 špetka
Uzené maso vařené 200 g
Vejce slepičí 3 ks
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Vařené hovězí maso spolu se slaninou a česnekem umeleme na masovém strojku. Vařené uzené maso jemně pokrájíme. Vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme na kostičky, stejně tak nakrájíme okurky, omytý křen jemně nastrouháme. Vše dobře promícháme v míse, přisypeme mletou papriku a špetku soli. Je-li pomazánka příliš tuhá, lze ji zředit vývarem z hovězího masa.