Husí drůbky s kedlubnami

Ingredience


Bylinky čerstvé - svazek 1 ks
Cibule 120 g
Husí drůbky 1000 g
Kedlubna 500 g
Máslo čerstvé 50 g
Mouka pšeničná hladká T 650 12 g
Olej olivový 20 ml
Pepř černý mletý 1 špetka
Rajčata 50 g
Slanina vepřová 200 g
Sůl 1 špetka
Vývar slepičí 1000 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Slaninu a cibuli pokrájíme na drobné kousky a osmahneme na rozpálené pánvi.
  2. Olej necháme rozpálit, přidáme drůbky a osmažíme dozlatova, zaprášíme moukou.
  3. Vše podlijeme vývarem. Přimícháme pokrájenou cibuli, slaninu, bylinky, kedlubny, rajčata.
  4. Podle chuti osolíme, opepříme a vaříme přiklopené 120 minut.