Husí drůbky s kedlubnami
Ingredience
Bylinky čerstvé - svazek |
1 ks |
Cibule |
120 g |
Husí drůbky |
1000 g |
Kedlubna |
500 g |
Máslo čerstvé |
50 g |
Mouka pšeničná hladká T 650 |
12 g |
Olej olivový |
20 ml |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Rajčata |
50 g |
Slanina vepřová |
200 g |
Sůl |
1 špetka |
Vývar slepičí |
1000 ml |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 140 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Slaninu a cibuli pokrájíme na drobné kousky a osmahneme na rozpálené pánvi.
- Olej necháme rozpálit, přidáme drůbky a osmažíme dozlatova, zaprášíme moukou.
- Vše podlijeme vývarem. Přimícháme pokrájenou cibuli, slaninu, bylinky, kedlubny, rajčata.
- Podle chuti osolíme, opepříme a vaříme přiklopené 120 minut.