Rajčata plněná sýrovou náplní s jablkem a rybízem
Ingredience
Jablka |
1 ks |
Kompot rybízový |
2 polévková lžíce |
Křen |
0.5 polévková lžíce |
Lučina smetanový sýr |
100 g |
Majonéza |
2 polévková lžíce |
Rajčata |
8 ks |
Sůl |
1 špetka |
Sýr Eidam cihla 45% |
10 g |
-
Doba přípravy: 20 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Vršky rajčat skrojíme a rajčata pečlivě vydlabeme a plníme krémem.
- Na krém budeme potřebovat majonézu, lučinu, eidam, jablko, křen a špetku soli a rybízový kompot. Jablko oloupeme, vykrojíme jádřinec a jablko spolu se sýrem hrubě nastrouháme. V míse rozšleháme lučinu, přimícháme majonézu, strouhaný sýr, jablko, okapaný kompot, křen a špetku soli.