Tostados s tuňákem
Ingredience
Bageta |
0.5 ks |
Česnek |
6 g |
Gouda |
90 g |
Olej olivový |
3 polévková lžíce |
Petržel kudrnka |
1 ks |
Rajčata |
2 ks |
Tuňák ve vlastní šťávě |
30 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Bagetu nakrájíme na plátky a opečeme z obou stran na grilu.
- Smícháme olej s jedním utřeným stroužkem česneku a každý krajíček směsí z obou stran potřeme. Na jednu stranu položíme tenký plátek rajčete, kousek okapaného tuňáka z konzervy a plátek sýra.
- Grilujeme ještě cca 3 minuty, až se sýr rozteče.
- Podáváme posypané nasekanou petrželkou.