Krůtí prsa na mandarinkách
Ingredience
Citronová šťáva |
40 ml |
Hrášek extra jemný v mírně slaném nálevu |
200 g |
Krůtí prsa |
600 g |
Mandarinky |
2 ks |
Máslo čerstvé |
70 g |
Sůl |
5 g |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Rozpustíme máslo. Maso potřeme nakrájeným citrónem, máslem a osolíme. Gril rozpálíme na středně velkou teplotu. Maso grilujeme 12 minut, poté je otočíme kůží nahoru a grilujeme dalších 15 minut. Maso několikrát potřeme máslem.
- Do zbytku másla vymačkáme zbytek citrónové štávy (podle potřeby můžeme přidat ještě trochu másla). Hrášek naaranžujeme na společný tác a na ně rozdělíme maso zalité dresinkem. Pokrm ozdobíme plátky mandarinky.