Hovězí maso s fazolemi

Ingredience


Česnek 3 stroužek
Chilli paprička 1 ks
Cibule 2 ks
Fazole červené sterilované 2 ks
Hovězí maso přední 500 g
Olej olivový 2 polévková lžíce
Paprika mletá sladká 1 kávová lžička
Paprika zelená 1 ks
Pepř cayenský 1 špetka
Rajčata loupaná (konzervovaná) 1 ks
Rozmarýn čerstvý 1 ks
Sůl 1 špetka
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Hovězí maso nakrájíme na proužky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Česnek oloupeme a najemno nasekáme. Chilli papričku a zelenou papriku očistíme, zbavíme semen a nakrájíme na tenké proužky. Rozmarýn a fazole omyjeme.
  2. Na pánvi rozpálíme olej a opečeme na něm cibuli, proužky masa a rozmarýn. Přidáme česnek, zelenou papriku, chilli papričku, poprášíme mletou paprikou a krátce opečeme. Přidáme rajčata a fazole, osolíme a asi 10 minut povaříme. Směs ochutíme solí a cayenským pepřem.