Salát z rajčat, jablek a bílé ředkve
Ingredience
Citronová šťáva |
0.5 polévková lžíce |
Cukr krupice |
2 kávová lžička |
Jablka |
200 g |
Ocet vinný |
0.5 polévková lžíce |
Rajčata |
250 g |
Ředkev bílá |
250 g |
Sůl |
1 špetka |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 0 min
-
Počet porcí: 3 porce
- V míse promícháme rajčata nakrájená na tenké půlky plátků, oloupaná, jádřinců zbavená a na nudličky nakrájená jablka a hned zakapeme citronovou šťávou. Ředkev očistíme, nahrubo nastrouháme a přidáme do mísy. Vše zakapeme zálivkou z octa, cukru, soli a jemně promícháme. Salát zdobíme měsíčky citronu.