Drůbeží játra restovaná se šlehačkou
Ingredience
Cibule |
1 ks |
Játra drůbeží |
600 g |
Kečup |
4 polévková lžíce |
Olej rostlinný |
2 polévková lžíce |
Pepř černý mletý |
1 špetka |
Smetana 33% (šlehačka) |
120 ml |
Sůl |
2 špetka |
-
Doba přípravy: 10 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Játra omyjeme, necháme okapat, rozkrájíme na stejné kousky.
- V rendlíku zpěníme na oleji drobně pokrájenou cibuli, přidáme k ní játra, která ze všech stran orestujeme. Poté je opepříme, osolíme a chvilku dusíme ve vlastní šťávě. Přidáme kečup a chvilku prohříváme. Poté vmícháme šlehačku a podáváme.