Biftek na pepři se salsou

Ingredience


Cibule 1 ks
Hovězí kýta 500 g
Křen 40 g
Olej olivový 50 ml
Pepř 4 barev 40 g
Pepř černý mletý 6 g
Petržel kudrnka 50 g
Rajčata 200 g
Sůl 8 g
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Rajčata rozmixujeme a smícháme s lžící oleje, cibulí nasekanou nadrobno, nastrouhaným křenem, pepřem a petrželkou. Dobře promícháme, zakryjeme fólií a necháme hodinu uležet.
  2. Rozehřejeme gril nebo pánev, čerstvý pepř různých barev rozdrtíme v hmoždíři.
  3. Každý biftek potřeme zbylým olejem a obalíme v pepřové drti. Pečeme 4-5 minut z každé strany podle naší chuti, osolíme.
  4. Podáváme s uleželou salsou.