Filé z candáta s ananasem a sýry
Ingredience
Ananas |
200 g |
Candát obecný |
0.5 ks |
Citronová šťáva |
2 polévková lžíce |
Máslo čerstvé |
2 polévková lžíce |
Sůl |
2 špetka |
Sýr Ementál (Primátor) |
4 plátek |
Sýr Niva (Rokfór) |
200 g |
-
Doba přípravy: 30 min
-
Doba vaření: 30 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Filé z candáta zakapeme citronem a necháme alespoň dvacet minut marinovat. Poté porce osolíme, vložíme do zapékací mísy, kterou jsme vymazali máslem a v troubě vyhřáté na 220°C pečeme asi patnáct minut.
- Pekáč z trouby vyjmeme, poklademe plátky oloupaného ananasu, překryjeme plátkem nivy a plátkem ementálu a necháme v troubě zezlátnout.