Jehněčí kotlety jako minutka
Ingredience
Jehněčí kotlety |
6 ks |
Koření grilovací |
3 polévková lžíce |
Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce |
Olej rostlinný |
4 polévková lžíce |
Paprika zelená |
1 ks |
Rajčata |
2 ks |
-
Doba přípravy: 100 min
-
Doba vaření: 15 min
-
Počet porcí: 2 porce
- Očištěné, opláchnuté a osušené kotlety naklepeme a potřeme dvěma lžícemi oleje, v němž jsme rozmíchali grilovací koření. Pod fólií necháme kotlety hodinu a půl odležet. V průběhu marinování maso obracíme.
- Na pánvi rozpálíme olej s máslem, vložíme do něj kotlety i s marinádou a maso po obou stranách osmažíme.
- Servírujeme s plátky rajčete a proužky papriky.