Krůtí prsa plněná vejcem
Ingredience
Hořčice dijonská |
1 polévková lžíce |
Krůtí prsa |
800 g |
Mouka pšeničná hladká |
2 polévková lžíce |
Olej rostlinný |
150 ml |
Špenát listový čerstvý |
1 hrst |
Strouhanka |
100 g |
Sůl |
3 špetka |
Vejce slepičí |
4 ks |
-
Doba přípravy: 15 min
-
Doba vaření: 12 min
-
Počet porcí: 4 porce
- Z krůtího masa nakrájíme čtyři plátky, které omyjeme, osušíme a naklepeme a po obou stranách osolíme. Jednu stranu plátku potřeme hořčicí, na plátek položíme list špenátu a půlku uvařeného vejce. Plátek zavineme, sepneme jehlou a obalíme v mouce, ve dvou rozšlehaných vejcích a strouhance.
- Smažíme ve vyšší vrstvě oleje.