Chlebová polévka s fazolemi

Ingredience


Bazalka 10 g
Česnek 3 stroužek
Ciabatta 1 ks
Cibule 200 g
Fazole červené sterilované 400 g
Olej olivový extra panenský 3 polévková lžíce
Pepř černý mletý 5 g
Rajčata loupaná (konzervovaná) 800 g
Sůl 5 g
Vývar zeleninový 600 ml
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Ciabattu nakrájíme na kostičky a dáme péct do trouby asi na 10 minut.
  2. V hrnci rozpálíme olej, přidáme nakrájenou cibuli a drcený česnek, smažíme doměkka. Přidáme fazole, rajčata, vývar a vaříme asi 5 minut.
  3. Přidáme kostičky chleba a necháme ještě 5 minut zvolna vařit. Dochutíme solí, pepřem, ozdobíme bazalkou.