Bramborový salát s kysanou smetanou a vejci

Ingredience


Brambory 700 g
Celer sterilovaný 2 polévková lžíce
Hrášek 200 g
Jablka 1 ks
Majonéza 120 g
Pepř bílý 2 špetka
Sůl 3 špetka
Šunka dušená 150 g
Vejce slepičí 3 ks
Zakysaná smetana 120 g
Voda pitná 1 l
hodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnoceníhodnocení
  1. Brambory uvaříme ve slupce a necháme je vychladnout. Poté je oloupeme, nakrájíme na kostičky, přimícháme na kostičky nakrájenou šunku, scezený a okapaný hrášek, oloupané jablko, které jsme nastrouhali, scezený a okapaný celer a nakrájená vařená vejce. Salát osolíme, opepříme a zamícháme majonézou a kysanou smetanou.